Lär känna mig på 30 dagar

Så, här kommer listan som jag kommer att följa under November (EDIT: Lite närsomhelst :P) :

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 – 10 faktapunkter om mig
Dag 03 – Historien bakom mitt bloggnamn
Dag 04 – Varför jag började blogga
Dag 05 – Hur jag gör mitt hår
Dag 06 – Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 07 – Min dag
Dag 08 – Ett foto på en vacker plats jag har varit på
Dag 09 – Vad jag vill göra i framtiden
Dag 10 – Fem bloggar jag följer
Dag 11 – De 10 första låtarna på min spotify-lista
Dag 12 – Det bästa YouTube-klippet
Dag 13 – Min favorit-bok
Dag 14 – Min favorit-film
Dag 15 – 10 favorit-saker
Dag 16 – 5 onödiga men ändå nödvändiga ägodelar
Dag 17 – Mitt rum
Dag 18 – Det godaste jag vet
Dag 19 – En bra och en dålig egenskap med mig
Dag 20 – 5 saker jag är bra på/stolt över
Dag 21 – Vad jag helst gör en helg
Dag 22 – Vad jag gör när jag är ensam hemma
Dag 23 – Det jag är beroende av
Dag 24 – Något jag saknar
Dag 25 – Något jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 26 – Det här gör mig glad
Dag 27 – Mina rädslor
Dag 28 – Det här får mig att gråta
Dag 29 – Min tre finaste bilder
Dag 30 – Varför jag gör den här utmaningen

Ni kanske förstår lite mer vad jag menar nu.
Och förresten, eftersom det kanske finns fler saker jag vill berätta så skriver jag det i ett annat inlägg för att det ska hamna rätt bland kategorierna. Så det kanske blir två inlägg på en dag vissa dagar. T.ex blir det nog två inlägg imorgon. Ett för Dag 01 på denna listan (som kommer hamna under kategorin "Lär känna mig") och ett för cupcakesen jag gjorde idag (som kommer hamna under "Bakning"). Nu tänkter ni "Oooohh, cupcakes, spännande! :DDDD". Jag skulle kunna visa de idag, men jag orkar inte ladda upp bilderna nu, och så har vi gäster :P
0

Zoooooo...

Nu kommer lite bilder från Zoo i Köpenhamn :)

Fina djur det finns, eller hur? :)
Jag har tittat runt lite på bloggar och hittat en fin liten lista som heter "Lär känna mig under 30 dagar". Den tänkte jag försöka ge mig på. Jag har ändrat lite i den, men det finns ändå redan tusen olika versioner av den, så det gör nog inget :) Jag tänkte visa listan sista Oktober, och sen får jag komma ihåg att blogga varje dag i November, och följa listan. För er som inte vet vad listan går ut på, så kommer jag varje dag att berätta eller visa en bild på något roligt som har med mig själv att göra, så får ni som inte känner mig lära känna mig lite bättre :)

P.S Vissa kanske har märkt att det ibland inte går att komma till sidan där man kommenterar inläggen, eller de olika kategorierna. Det är något konstigt, jag vet inte vad orsaken är, men jag vet hur man fixar det, och just nu borde det iallafall funka :)

P.S 2 Du kan nu följa min blogg här :)
1

Köpenhamn

Tänkte visa lite bilder jag tog i Köpenhamn


Solen bakom moln första kvällen
Lådan min kamera kom i :)Vid ingången till Lego-affärenSen fick jag ju lite fina bilder på Zoo också, men de kommer i nästa inlägg, jag vill inte trycka in för många bilder i samma inlägg.
Till något annat roligt som har med fotografering att göra! :D Vecka 42 ska vi göra en redovisning om valfritt ämne i skolan, och jag ska redovisa om fotografering! Jag ska visa lite jämförelsebilder med lång/kort slutartid, hög/låg bländare, och lite annat roligt. Jag ska berätta lite om kamerans delar och visa min fina D3100 :)
(Glöm inte att kommentera, det känns så tomt utan kommentarer)
0

Kamera

Jag har äntligen fått min kamera :D Nikon D3100 för er som
inte visste. Igentligen fick jag ju den förra helgen när vi var i Köpenhamn (när pappa kom hem) men jag har inte hunnit skriva förrän nu. Ja äääälskar den! Än så länge vet jag ju grundkunskaperna som hur man tar bilder, hur man filmar, hur man raderar en bild m.m. Snart ska jag dra igenom manualen och lära mig de lite mer avancerade kunskaperna.  Jag fick en rätt häftig bild genom fönstret från hotellet första kvällen, men jag har den inte på datorn än, så den kommer snart :)
Övrigt i Köpenhamn köpte jag en superfin korg att ha garn i, och lite mindre korg att ha krimskrams i, och i en affär som hette Tiger där de hade en massa helt nödvädiga småsaker köpte jag en lite hjärtformad stendär det stod lucky, ett par klämmor med magneter på, ett par såna där metallpinnar som man kan sätta fast anteckningslappar på med rosa stenar i botten som gör att det står upp och tre stycken roliga pins. Och så var vi i en godisaffär med jääääättemycket godis, och det kostade 12.90.- '-' Danska också... Mer köpte jag nog inte tror jag.
Igår var jag inne i stan, jag hittade två fina tröjor med peacemärken, ett par tjocka leggings, en svart kofta och ett par supersnygga häst-boots :)
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0