Hemstudiedag

Idag har jag varit hemma från skolan... Och pluggat. Alla lärare skulle iväg på nån kurs eller nåt, så vi hade hemstudiedag. Vi fick uppgifter i de ämnena vi skulle haft idag som vi ska göra hemma, så helt ledigt hade jag ju igentligen inte.
Just nu är jag på väg hem, har precis varit på kör och sen flöjt-lektion. Det är såå skönt ute! Det verkar som att vintern äntligen försvinner! Visst, jag gillar vinter och snö, men nu har det pågått för länge, jag vill ha vår och sommar! Det är ganska ljust ute, iallafall för att vara så här sent. Jag kommer ihåg för ett par veckor sen när jag hade haft flöjt-lektion och det var kolsvart ute. Den mesta snön är också borta, det är inte jättekallt ute, och under dagen har det varit extremt lite moln på himlen, och varmt. Jag vill ha våår!!

Halv-bra bild på kyrkan på väg hem

0

Mer cupcakes :)

Här är cupcakesen jag gjorde förra veckan. Jag är ganska nöjd faktiskt, fast jag tror de hade blivit ännu bättre om jag hade haft mer tid, för jag var lite stressad.
 
Suddig bild, men jaja
 
1.Vanilj-cupcake med hallon och vit choklad-frosting (likadan som jag gjorde för ett tag sen)
2.Choklad-cupcake med kakdeg, kakdegs-frosting och choklad
3.Choklad-cupcake med kaffe, mocca-frosting och kokos (Med andra ord en chokladbollscupcake)
4.Vanilj-cupcake med kakdeg, kakdegs-frosting och choklad
5.Vanilj-cupcake med kexbotten och jordgubbar, och cream cheese-frosting (Typ cheesecake-cupcake)
0

Och så var lovet slut :(

Jag som trodde jag skulle vara duktig och blogga en massa, men det glömde jag helt bort. Och så har jag varit upptagen med olika saker.
I lördags var jag på överaskningsfest, därför kunde jag inte skriva vad det var jag skulle göra. Bilder på cupcakesen kommer imorgon.
I söndags tror jag att jag latade mig, kommer inte riktigt ihåg...
Måndag, tisdag och onsdag var jag ju på workshop, det var skitkul!! Vi fick låna svindyr utrustning och var ute och filmade på stan. Vi var ute nästan 5 timmar i sträck, och det var svinkallt ute! Mina tår var som isklumpar efteråt.
Sen var jag på bio på onsdagen med några kompisar. Vi såg Beautiful Creatures, den var sååå bra!! Min första tanke efter filmen var att jag måste läsa böckerna :P
Torsdagen tog jag bort min tandställning!! Äntligen! Nu har jag bara en skena på nätterna :D Sen var jag hos en kompis hela dagen, vi tittade på Breaking Dawn Part 2. Hon älskar Twilight, och eftersom jag inte hade sett den innan tyckte hon vi skulle se den. Jag var lite småsur på henne för hon hade berättat en massa saker från filmen, men sen visade det sig att det inte alls var så... Fast ändå var det så. Komplicerat att förklara, men jag vill inte avslöja något, ifall det är nån som är ännu segare är jag, och inte har sett den än :P
Fredagen var jag på visning på bio av filmen vi hade gjort på workshopen. Jag kan bara säga att det är riktigt coolt att se sig själv på en bioduk. På kvällen var jag hos mina kusiner och myste lite och åt pizza.
Denna helgen har jag latat mig. Jag tycker jag var så duktig i veckan så jag bestämde mig för att inte göra nånting.
Tyvärr har jag inte lyckats göra nånting på listan i förra inlägget, jag får spara det till nån annan gång ;)

Nä, nu måste jag plugga, woohoo!

0

LOV!

Äntligen är det lov, såååå sköönt!!
Jag har lyckats planera upp några dagar så att jag inte kommer lata mig hela lovet. Idag ska jag baka cupcakes och sen iväg till en sak, men jag vill inte säga vad det är än, för det finns en person som inte får veta ;) Måndag, tisdag och onsdag ska jag på film-workshop, ska bli superkul! Och på fredag är det filmvisning av det vi gjort på workshopen, fast det kommer nog inte ta så lång tid. På workshopen ska vi vara i grupper och göra filmer på ett par minuter, och sen får vi se de på bio, hur coolt är inte det?!
Sen hade det ju varit lite kul att kryssa av några grejer på den här listan ;)

0

Underhållning på Öppet Hus

Nu sitter jag och lyssnar på mys-musik, och snart ska jag själv spela och sjunga lite. Det är Öppet hus i skolan, och jag och ett par andra i min klass är musik-underhållning. Ska bli kul :)

Randombildbaraförattdetkännstomtannars

0

Blandade cupcakes

Gjorde cupcakes igår, som en sen födelsedagspresent till en kompis. Alla blev helt olika, med olika smaker hon gillar. Kanon-nöjd blev både jag och hon ;)
Jag har använt mig av ett vanilj cupcake-recept och ett choklad cupcake-recept, sen har jag bara blandat i olika grejer i smeten, och frostingen är i grunden philadelphia-ost och florsocker, blandat med t.ex. smält choklad.
 
1.Choklad/vanilj-cupcake med mjölkchoklad-frosting, pistagenötter och hyvlad vit choklad.
2.Vanilj-cupcake med hallon, vit choklad-frosting och hyvlad vit choklad.
3.Choklad-cupcake med after eight och after eight/mörk choklad-frosting
4.Choklad-cupcake med nutella, nutellafrosting, hyvlad mjölkchoklad och hasselnötter
5.Vanilj/Choklad-cupcake med nougat-bitar och mjölkchoklad-frosting.
 
Haha, det syns inte ordentligt på bilden, men nougat-cupcaken höjde sig jättekonstigt eftersom jag hade lagt i bitar av nougat i smeten XD
 
Jag märkte också nu i efterhand att alla bilder jag hade tagit på de färdiga cupcakesen hade fokus på de längst bak... Men jaja, man ser hyfsat ändå :P
0

Mello-myys :)

Idag är jag supertrött efter att ha kollat på melodifestivalen igår kväll. Vi hade lyckats få tag i biljetter till live-sändningen, kanske inte jättebra platser, men man såg lite iallafall, och skärmarna såg vi jättebra. Fast jag känner ändå för att titta på nån repris på tv, ifall jag missade nåt ;)
Vi satt typ 25m från Green Room, jag försökte få några bra bilder, men ljuset var så konstigt, så alla i Green Room blev typ gula :P

0

International Cake Pop Day

Märkte nyss att det är International Cake Pop Day idag!! :D Bara för det ska jag göra cake pops när jag kommer hem, fast det blir nog bara enkla bollar, jag orkar nog inte trixa så mycket med de idag :P

0

Min bästis <3

Detta är min bästis denna helgen. Är super-förkyld och vill verkligen inte vara det för jag känner för att baka och så ska jag sjunga och spela tvärflöjt i kyrkan på söndag. Nejmen visst är han fin ;)

0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: [email protected]


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0