Jippie!

Nu har jag äntligen fixat så att man kan komma in och kommentera på alla inlägg, och man kan gå in på alla kategorier och månader i arkivet! Om det inte funkar för dig, testa att trycka på F5 på tangentbordet. Funkar det inte då heller, mejla mig på kajsa_flora@hotmail.com, så får jag kolla det. Men det borde funka, för det funkar för mig :). Man kan nu också klicka på rubriken till ett inlägg för att kommentera det. Mycket lättare än att gå ner till botten av inlägget och klicka på "Kommentarer". Förresten, kommentera gärna om allting nu funkar för dig :)
2

Dag 5 - Hur jag gör mitt hår

Wohoo! Vad kul och få de hur jag gör mitt hår :P
Jag fixar mest med mitt hår direkt efter att jag har duschat, för att det inte ska se helt konstigt ut. Mitt hår är lite vågigt, men jag gillar det bättre rakt. Speciellt efter att jag har klippt mig, för då ser man min frisyr bättre :)

Efter att jag har duschat torkar jag det lite lätt med handduken så att det inte ska droppa för mycket. Sen borstar jag igenom håret noga och fönar det sedan. Ibland brukar jag borsta och föna samtidigt. Det är lite svårt att förklara, men man sätter liksom borsten på ena sidan håret, och hårfönen på andra, och sen drar man neråt. Typ. Jag försökte ta en bild på det, men det gick inte så bra.Jag fönar inte håret helt, utan låter det vara lite fuktigt.Sen tar jag den här lilla saken, eftersom jag plattar håret. Som ni ser på flaskan, eller vad man nu ska kalla den, så står den "Strength".Sen plattar jag med min fina lilla plattång som jag fick som premie när jag sålde jultidningar för evigheter. När jag fick den brukade jag inte platta håret, jag tog den bara för att det inte fanns något annat kul. Och det var väl bra, antar jag. Nedanför ser ni bild på innan jag har plattat håret och efter.


0

Kanin

För ett par dagar sedan skrev jag ett inlägg (Dag 5 på min lär känna mig-lista) som jag skulle skickat, men jag behövde rotera två bilder till inlägget. Men det är något konstigt så jag kan inte komma till mappen där bilderna ligger :P Så igentligen skulle det ha kommit ett inlägg tidigare, men jag skriver ett annat så länge tills jag kan rotera bilderna.

I böran av Januari fyllde en av mina kusiner 1 år och jag sydde henne en lite kanin :)Jag letade i evigheter efter ett fint mönster på internet. Jag hade hittat en mönster för längesedan, men nu hittade jag det inte. Fast jag hittade ett annat istället, som blev lika söt :)
0

Instagram

Inte för att jag har en IPhone. Jag och min lillebror har en som vi spelar spel på ;)
För övrigt började skolan idag. Jag är jättetrött, men annars har det gått bra.

0

Gott Nytt År!

Jaha. Då var det 2012 då. Det känns märkligt. Innan idag berättade min kompis vad hon skulle ha på sig på en mangamässa nästa år. Ehe... Det kommer ta ett tag att vänja sig.
Självklart bjuder jag på lite fina bilder på fyrverkerier. I år... Förlåt, förra året, kollade jag runt på internet vilka inställningar man ska ha för att det ska bli så bra som möjligt, och jag lyckades rätt bra. Kommer kanske skriva ett inlägg om hur man ska göra lite senare. Men iallafall, här är de.

Den översta är den första lyckade bilden jag fick. Nummer 17. Tänk att jag tryckte på knappen 16 gånger innan jag lyckades få en bra bild. Det är inte särskilt lätt att få bra bilder. Och så är det rätt mycket träd runt mitt hus, så det är svårt att hitta fyrverkerier som syns.
0

Alla recept

Här listas alla recept jag har lagt ut, i bokstavsordning.
 
Cake Pops - Ballerina Kladdkaka
Chocolate Chip Cookie Dough Brownies
Marianne Cookies
Mjölkchoklad-frosting
Trippel-Polkabräck
Vanilj-cupcakes
Yoghurtdessert med hallon
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0