Dag 4 - Varför jag började blogga

Wow, jag är verkligen skitdålig på det här. Vi säger så här, jag skriver inte varje dag, jag skriver när jag kommer ihåg :P

Varför började jag blogga? Det började när jag var 9, tror jag. Då började jag blogga för att jag tyckte det verkade vara kul. Jag bloggade då på nogg.se/kittylover. Jag var lite sur över mitt namn, för alla trodde att jag menade att jag älskade kattungar, när jag i själva verket menade Kitty-böckerna. Nogg.se är inte en så jättebra bloggportal då man har en färdig design, där man bara kan välja färger själv. Inte alls en snygg header, man kan bara ha en bild per inlägg, osv. Så jag bloggade där ett tag, sen blev jag uttråkad. Jag hade kvar bloggen men skrev aldrig. Ett tag senare började jag virka (sommaren 2010), och ville visa det jag gjorde. Så jag gick tillbaks till bloggen, bytte namn till LovingAmi, har jag för mig. Där gick det väl bra. Men sen när jag ville börja fotografera tänkte jag att jag behövde mer än en bild per inlägg. Så då bytte jag till blogg.se, a.k.a den bästa bloggportalen i världen.

Så. Det var min superintressanta berättelse om varför jag började blogga :P

1

Dag 3 - Historien bakom mitt bloggnamn

Igentligen skulle dag 3 vara Min dag, men jag kan inte skriva ikväll för då ska jag sova över hos min syssling. Så jag har flyttat lite på ordningen (Jag ändrar i listan så att den rätta ordningen syns), för att det ska bli lättare.

Historien bakom mitt bloggnamn... Hmm... Tja, Ami är kort för Amigurumi. Och jag gillar amigurumi (virkade uppstoppade figurer). Så vi säger att jag kallas för Ami. Och allting (det mesta) i den här bloggen är gjort av mig. Så det blev MadeByAmi. Och så låter det finare är MadeByKajsa, eller Gjort av Kajsa, eller något annat knäppt namn. "That's me! <3" lade jag bara till för att bloggnamnet skulle få en liten extra text. Idén fick jag från TV-prgrammet "That's so Raven" (Nej, jag tittar inte på det, jag gjorde det förut). I slutet av intro sången säger hon "Yep, that's me! :DDDDDD". Hehe.
Jätteintressant historia, eller hur? XP
0

Dag 2 - 10 Faktapunkter om mig

1. Jag är beroende av Wordfeud, och andra knäppa IPhone-spel :P
2. KP (Kamratposten, inte Kalmarposten eller något annat konstigt XP) är den bäsa tidningen som finns.
3. Om jag ska rita någonting tänker jag upp det i huvudet och ser precis hur jag ska göra. Ändå ser det bara ut som en hund-glitch på Sims 3
4. Jag älskar Sims 3
5. Jag använder ibland uttryck som bara KPwebbare fattar
6. Jag älskar att vara med i tävlingar från tidningar, etc. och jag har vunnit två gånger (När jag var liten: Bratz-film, Förra vintern: Alla ToyStory-Filmerna + Eric Saades autograf :P)
7. Jag har för många örhängen
8. Jag känner verkligen inte för att börja skolan igen på Måndag
9. Jag älskar Pottery Barn Teen
10. Jag har tusen ideer på hur jag ska göra om mitt rum, som alla kräver ett par gejer från PB Teen, men det är tydligen skitdyrt att frakta grejerna till Sverige

Där har ni. 10 Faktapunkter om mig.
0

Dag 1 - Presentera mig själv

Wow, vad duktig jag är på att hålla det här löftet. Men jaja, nu börjar jag iallafall :P

Jao, jag heter Kajsa och är 13 år. Jag bor nere i södra Sverige. Jag har väldigt många olika intressen, bland annat virka, sy, baka, skriva, fotografera, läsa, osv. Ehe, jag är ca 160 cm lång, och har 38 i mina skor. Jag älskar att sitta inne och mysa, och ibland vill jag att det ska regna för att ha en anledning till att sitta inne och spela The Sims 3 istället för att gå ut. Jag hatar min dator '-' och jag tycker det är jätteintressant att släktforska :) Jag gillar att handla kläder, mest H&M, Lindex, KappAhl, och så gillar jag Monki, men jag brukar inte hitta jättemycket kläder där. ewe Jag har igentligen bara varit inne i Monki 2-3 gånger, för det finns ingen Monki här nere där jag bor >:( Jag har alltid 20.000 idéer till vad jag ska virka eller skriva eller sy eller nåt, men jag lyckas sällan avsluta något. Eller jo... Jag avslutar ju mina virk-och syprojekt, men sällan mina skriv-projekt XD Och som ni kanske märker så älskar jag smileysar, men försöker att inte användade för mycket här på bloggen för att inte förvirra er totalt :D Fast just nu känner jag för att använda smileysar. När jag ändå är inne på det ämnet kan jag säga att mina favoritsmileysar är XP XD :D :) '-' 8D  :P och ewe. Jag tycker att smileysar med näsor, t.ex. :-), är jättefula :P Det var nog all den knäppa faktan om mig.

0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0