Dag 6 - Hur jag ser ut en vanlig dag

Det var ett tag sedan, men nu kommer äntligen dag 6!
 
En vanlig dag kan jag se ut så hääääär. Kanske inte en varm sommardag, men jaja. När jag har långbyxor har jag antingen de på bilden eller ett par i samma modell fast blåa. Och så nån t-shirt. Jag brukar ha lite olika smycken. Väldigt sällan armband, men nu hade jag det. Halsband blir det ibland, men isåfall ett långt. Jag gillar inte korta halsband, det känns bara konstigt.
 

Tröja och byxor är från JC, halsband från Glitter, armband från H&M tror jag och bandet till klockan är från Glitter. Jag fick klockan när jag var yngre med ett band som satt fast. När jag var på Glitter i början av året såg jag att de hade en massa klock-band, så jag köpte ett, ett par dagar senare gick bandet som jag hade på klockan sönder, så nu använder jag de från Glitter, som går att byta ut.
 
0

Min fina kameraväska

YEY! Köpte ju en Kelly Moore Classic Fuschia i NY, och den e så underbart vackert fin så jag döööööör!!
 
 
 
 
0

Tävling på thesims3.com

Jag har varit med i en tävling på thesims3.com, som avslutades i torsdags tror jag. Man skulle ta en bild i sims 3 med minst en sim med och som hade något med sommaren att göra. Jag blev inte jättenöjd med min, men eftersom jag inte hade orka fixa någon bild tidigare gjorde jag det sista dagen (smart va? :P). Så, jag satt och tog bilder, och efter ett tag kom jag på en jättebra idé. Så, jag satte ut grejerna som behövdes till bilden och precis när jag skulle börja fota, så kraschar spelet.Och det var rätt sent, och jag var tvungen att gå och lägga mig för vi skulle upp tidigt dagen efter för vi skulle till Göteborg (skriver mer om det imorgon), så jag kunde inte starta om och fortsätta ta bilder. Så jag fick bara ta den bästa av de bilderna jag hade hunnit ta. Här nedan ser ni bilden. Vinnarna kommer avslöjas 14 Augusti. De tre som har tagit finast bilder kommer vinna varsin MadCats Sims 3 Illuminated Mouse, vilket är en datormus som, när man spelar sims, ändrar färg mellan grön, gul och röd efter simmens humör :D
 
 
Om du vill se de andra tävlarnas bilder kan du in till tävlingen här. Dock vet jag inte om du kan se tråden om du inte är medlen på hemsidan, jag tror du måste vara medlem för att se.
0

New York Del 1 - Första natten

Detta är oredigerade och något suddiga (:P) bilder från första kvällen i New York.
 
0

Hemma!

Nu är jag då hemma. Hemma som i mitt trygga lilla hus. Är jättetrött, men får väl ladda upp lite bilder från NY och lägga upp senare idag. Kanske får ni också se allt jag köpte, bl.a en kameraväska (YEY!) ;)
0

Snart New York!! :D

Har inte skrivit på länge för att det inte hr funnits något att skriva om. Vi sitter mest på hotellrummet om dagarna eftersom pappa jobbar.
I helgen var vi i två köpcentrum, jag har köpt två par örhängen och en t-shirt. De får ni se när vi kommer hem. Örhängen är jättebilligt här, de jag köpte kostade 30-35:-.
Iallafall, pappa lyckades hitta ett annat flyg till New York så vi får en hel dag extra. Planet går imorgon halv 3 tror jag. Jag och pappa har satt ihop en hel karta med affärer som SKA besökas. Där har vi bland annat Macy's, LEGO store, Ladurée, New York Cake and Baking Dist., Adorama, B&H Photo, och mycket, MYCKET, mer. Jag har också satt ihop en lista (nörd som jag är, allt måste organiseras :P) på allt jag ska köpa, eller iallfall kolla om det är billigare än hemma i Sverige. Jag har bestämt att jag ska köpa kamera-väskan från Kelly Moore, sen ska jag också köpa lite bakgrejer, böcker och nagellack. Och kläder förstås :)
0

Ny design :)

 
Då har jag fixat till en helt ny bloggdesign. Tycker den här blev mycket finare, och jag gillar speciellt headern :)
Jag har nu också flyttat alla kategorierna och lagt de vid headern, så att allt får plats lättare. Har inte kollat alla länkar, det tar sån tid, så säg till om någon kategori inte funkar. Jag har nu också ett samlingsinlägg för alla mina recept (vilket just nu är 2 st :P). Så om ni går in på I Köket, och sedan alla recep så kommer ni till ett inlägg där recepten är listade. Det är bara att klicka på ett recept så kommer ni till det inlägget.
Eftersom alla kategorierna ligger i flikar så har jag tagit bort de från menyn. Jag har också lagt en länk till startsidan vid headern (längst till vänster), så det kommer inte längre upp en länk i menyn där det står "TIllbaka till startsidan".
Hoppas allt funkar nu, annars får ni säga till ;)
 
0

Colombia

Befinner mig just nu i Colombia (Gratis internet :P). Inte så varmt, men det är ändå skönt. Vi har världens mysigaste hotellrum, med övervåning och en enorm balkong! :D
Vi spenderade en hel dag med att flyga. VI mellanlandade 3(!) gånger, först i Amsterdam, sen Sankt Martin, och sist Curacao. På Curacao hade vi tid att stanna ett par timmar, och herregud  vad varmt det var! Trettio grader ute, riktigt skönt! På hemvägen sen ska vi mellanlanda i New York och stanna där 3 dagar, så då blir det shopping! :D Jag har kollat upp var man kan köpa Kelly Moore-väskan jag visade för ett tag sen, ska antagligen köpa den. Och lite böcker. Och kläder! :D
Tyvär krånglar det lite när jag ska lägga upp bilder, så ni får antagligen vänta tills jag kommer hem ;) Under tiden jag är här blir det bara lite uppdateringar på vad vi gör.
0

Ny design?

Inser nu att jag tycker min bloggdesign är extremt ful. Jag ska göra en ny. Tror jag. Jo, jag gör nog en ny. Eller? Vad tycker ni?
Även om jag inte gör en ny ska jag iallafall ändra kategori-systemet. Det blir så många kategorier, och det kommer säkert bli fler, så jag tror att jag ska sätta flikar vid min header. Typ "I köket", och när man håller musen på den fliken så kommer det fram flikar, som "Bakning", "Bilder", "Recept", osv. Låter det bra?
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0