Black & White

Äh, jag börjar bli dålig på de dagliga December-inläggen. Har haft mycket på gång de senaste dagarna, men de kommer snart!

Sneak peek på min klänning som jag ska ha på julafton, fick hem den igår <3

Jaha, det var visst Lucia igår? Hade jag ingen aning om. Jag var inte alls i skolan kvart i sju på morgonen och gick 5 luciatåg på raken. Nejmen, det var faktiskt jättemysigt. Var lite trött bara. Det var med skolan, och eftersom vi började så tidigt så fick vi gå när vi var klara, runt 12, så det var ju skönt. Självklart hade jag några solon också. Varför inte liksom? ;)

Nu sitter jag och lyssnar på julmusik och gör mig iordning, ska snart in till stan och köpa lite julklappar. Och förresten, vad hände med snön?? Det såg ju bra ut ett tag där, men inte höll det i sig...
1

9 December


Something you're reading.

Ska precis börja läsa den här. Insurgent av Veronica Roth, uppföljare till Divergent som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Uppföljare i mitt hjärta <3. Jag har blivit helt galen i första boken, och kommer antagligen läsa klart hela serien ganska snart, och efter det kommer jag vara halvdöd. Har hört att sista boken är jättehemsk. Vill egentligen inte komma dit, men jag vill läsa de ändå. Älskade finaste underbara skit-böcker som man bara gråter åt. Nedräkning till filmen; 102 dagar. Det klarar jag nog...
Nä, nu ska jag börja lääääsaaaaa <3
1

8 December

 
Ornament(s).
 

En mysig liten julkula som nog har hängt i mitt fönster i två år, haha. Jag orkar aldrig ta ner den, jag bara drar ut kontakten och så hänger den kvar där. Den verkar inte störa någon. 
Nähe, nu ska jag plugga biologi. Och svenska. Och kemi. Kör på ordentligt de sista veckorna!
0

Ny bakgrund

 
...och annat. Bakgrunden är väl egentligen tillfällig, jag ska fixa till den, men just nu blev det så här. Lite småändringar bara. Tryck F5 om det inte ser ut som på bilden.
0

7 December


Bright.
 
Jaha... Såhär tolkade jag "bright". Lampan på mitt nattduksbord lyser nog bättre än den i taket. Såhär har jag förresten spenderat kvällen; med att läsa. Divergent av Veronica Roth för att vara mer exakt. Läste ut den och grät och skrattade och mådde illa och grät lite till. Men den är riktigt bra, och jag rekommenderar den! Karaktärerna känns väldigt verkliga, för man får veta mycket om deras rädslor, vilket jag älskar. Längtar tills filmen kommer nästa år! När jag läste blev jag bara mer och mer sugen på att se den, och jag vet inte hur jag ska orka vänta. 
0

6 December

Klarade mig 5 dagar... Men jag är ju jag, så det var väl lite väntat att jag skulle glömma. Jag tog faktiskt bilden och tänkte att jag skulle skriva, men sen glömde jag. Typiskt mig, haha.


Shopping.

Världens bästa dag för det ordet, för jag köpte ingenting. Var bara på Konsum för att köpa godis, men jag köpte aldrig något. Var på julmarknad idag, och jag visste att jag skulle köpa massa godis där, så då köpte jag inget i fredags. Men men, det blev en bild iallafall.
1

5 december


Today's temperature.

Jag var bara tvungen, haha. Vår termometer är lite sönder, tror jag iallafall, jag har ingen aning vad det är med den, så den visar lite udda. Imorse var det tydligen 18,9 grader. Låter rimligt.
Nejmen, nu är det 4 grader ute, enligt min telefon, och "regnskurar". Ganska rejäla regnskurar om du frågar mig, det är storm på gång!
0

4 December


Joyous.

Herregud, vad jobbigt det var att komma på ett motiv till dagens bild... Tillslut blev det min fina slips jag köpte på Jysk i lördags. Den har en liten lampa och om man trycker på en knapp så blinkar lampan och den spelar lite julmusik i 20 sekunder. Den är jätteirriterande och jag älskar den. Trots att den är så irriterande så är den också väldigt glad och rolig, iallafall om lan inte trycker igång sen 500 gånger på raken... Som sagt; finns på Jysk för ca 15kr. Finns olika motiv, såå värt det! 
0

3 December


Red.

Precis, jag har bara nagellack på två av mina fingrar. Just nu har jag faktiskt bara nagellack på två fingrar på varje hand. Men men, jag försöker se det positivt. Hellre att jag pillar bort nagellacket än att jag pillar bort naglarna, haha. Sen har jag ett sånt härligt överlack också som gör att man kan dra av nagellacket i en enda bit, om man inte tar nytt överlack var tredje dag, vilket man tydligen ska. Men vem orkar det? 
0

2 december

Favourite holiday movie.

Jag satt och funderade på min favorit-julfilm ett tag. Till en början kom jag inte på några julfilmer alls, haha. Men efter ett tag kom jag på ett gäng, med lite hjälp av mamma och pappa...
Kunde inte bestämma mig för en, så det blev två. A Christmas Carol, eller En Julsaga som den heter på svenska, är ganska självklar för mig. Tycker den är så mysig. Den med Musse och Farbror Joakim funkar också, eller mupparna för den delen, eller någon annan version. Jag älskar själva historien. Men den med Jim Carrey är nog ändå favoriten.
Och så You've Got Mail. Jag kommer (nästan) ihåg första gången jag såg den och tyckte de gamla datorerna var så knasiga, och så ljuden de gör när man startar de, haha. Jättegullig film!
0

1 December


Your view today.

När jag hittade december-utmaningen var det redan mörkt ute, så jag försökte vara lite konstnärlig i mörkret. På förmiddagen har jag varit i kyrkan och sjungt och spelar flöjt, resten av dagen har jag läst, städat och försökt skriva, så jag hat väl hållt mig ganska mycket på rummet tror jag. Och eftersom det blir mörkt ganska tidigt så har jag haft den här utsikten, ungefär. Vårt hus ligger ganska högt, och från ena sidan ser man ganska mycket av vår lilla by, så så här ser det ut på kvällarna. 
1

December Photo Challenge

 
Jaha, då var det December och första advent. Jag älskar julen och kan knappt vänta! 
Hittade iallafall den här och kände mig lite tvungen att prova på, haha. Får hoppas att det kommer gå bättre än min "Lär känna mig på 30 dagar" som jag började det för drygt två år sen och fortfarande håller på med...
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0