Problem

Japp. Det har hänt något här på bloggen så att (som ni kanske har märkt) det inte går att klicka på någon kategori eller inlägg i menyn till höger. Men jag ska försöka fixa det så snart som möjligt, eftersom det här gör att det inte går att kommentera mina inlägg :( Och utan kommentarer känns det som om ingen läser bloggen, men det vet jag ju att ni gör :) (Uppdatering från orginalinlägget: Nu borde det gå att kommentera inläggen, klicka bara på kommentera i botten av inlägget eller klicka på inläggets namn till höger under "Senaste inläggen". När det gäller kategorierna borde det gå att klicka på Allmänt, dock inte de andra än)
Nu till de bra nyheterna :) Igår hade vi gäster, och jag fick stå för efterrätten. Så här blev det tillslutDet är hemmagjord marianne-glass, hemmagjord kolasås, en chokladblomma och physalis. Supergott!
1

Första Drip Drop-bilderna

Här är ett par exempel från mina första DripDrop-bilder. Till de här använde jag inte någon speciell bakgrund utan bara en reflexskärm. Den fungerade liksom både som en reflex och en bakgrund, och rätt snyggt blev det ändå.Jag tycker de blev rätt bra, för att vara första gången. Vilken gillar ni bäst då? Jag gillar den första mest :D
0

EGO-Inlägg

Okej, innan jag blir lite Ego har jag några saker att berätta.
Story Camp var helt fantastiskt underbart roligt. Det bästa lägret jag någonsin varit på. Iförsig är det det enda lägret jag någonsin varit på. Vi hade jättekul och på avslutningen fick jag "inleda" våra berättelser med en berättelse jag hade skrivit. Vi hade jättekul och i slutet framförde vi en Story Camp-låt vi hade skrivit sista kvällen med hjälp av mattanten Lina (en av ledarnas dotter).
Efter det var det semester i Finland. Där hände det så mycket så jag skriver bara det bästa. Vi var på Heureka, det är ungefär som Kreativum här i Sverige. Och så... Öhm... Jag kommer faktiskt inte ihåg så mycket. *Pinsamt*. Just det! Vi var på Suomenlinna, som är en gammal försvarsborg tror jag. Sen var vi i Stockholm lite drygt 2 dagar har jag för mig. Där var vi på Grönan där pappa vann en stor Fazer och så var vi på Vasamuseet. Och under hela semestern köpte jag rätt mycket kläder. Eller inte jättemycket, jag tror det blev två linnen och fyra t-shirts eller nåt sånt.
Och nu till Ego-biten:
En dag när vi var i Finland hade jag inget att göra. Då började jag göra korthus. Fråga mig inte varför. Men jag började bygga. Det gick inte jättebra i början men tillslut klarade jag två våningar.
Klicka på bilderna för att göra den större
"Wow, det här var ju inte så svårt" tänkte   jag då och försökte göra ett ännu större. Jag klarade tre våningar och
sen gjorde jag fyra våningar. Efter det gick det rätt bra faktiskt. Jag           försökte göra mer och mer avancerade och sen märkte jag att jag             faktiskt är väldigt duktig. :D Jag satt rätt länge och byggde korthus i olika   former och våningar. Det var svårt men jag lyckades tillslut. Det allra         svåraste jag gjorde är det längst ner till höger. Jag var så rädd att det        skulle rasa så jag tog en bild efter varje våning. Men när jag skulle göra näst sista våningen rasade två våningar så att det var två kvar. När jag skulle bygga upp det igen rasade andra våningen. Sen rasade hela, ner till botten, och jag blev så sur. Så jag tog en liten paus och lyckades sedan bygga upp hela huset igen. :D Duktig jag är! :DDD

0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0