Curacao

Några bilder från när vi mellanlandade i Curacao på vägen till Colombia :)
 
   
 
För övrigt: Första skoldagen imorn, vill, men samtidigt inte. Ska bli kul att börja 8:an och träffa alla klasskompisar igen, men samtidigt vill jag ha mer lov och bara vara hemma.
0

Nagellack från NY

Köpte 2 nagellack i NY, kostade halva priset om man jämför med här hemma :)
 
   
 
Fina? :)
0

Mer cake pops

Jag. Älskar. Cake Pops. Punkt. När vi hade gäster för ett väldigt långt tag sen gjorde jag lite cake pops.. Tyckte de blev rätt fina faktiskt. Jag doppade hälften i mjölkchoklad och hälften i mörk choklad och ringlade sedan över lite choklad genom att hälla chokladen i en plastpåse, och sen klippa av en pyttelitet hörn.
 
 

Och ibland går det inte riktigt som man har tänkt sig... Men men, det e sånt som händer :P
 
0

Nya typsnitt :)

Förresten, ÄNTLIGEN funkar bilduppladdaren! Är det bara jag, eller var det avstängs rätt länge?
 

Jag fick något ryck och installerade lite typsnitt. Fast bara till Gimp, så jag kan inte använda de i typ Word-dokument. Däremot kan jag använda typsnitten om jag skriver någonting på en bild. När jag nu kommer göra det... Men de var så fina, så... ja. Jag förlorar ju inget på det ;)
 
 
Alla är från dafont.com. Jag älskar Churli_cute! Det finns igentligen inga stora bokstäver i det typsnittet, om man skriver en stor bokstav blir det någon random bild. De jag skrev med är C och I.
 
Nu när bilduppladdaren äntligen funkar har jag lite inlägg på lager som jag skrivit tidigare, behöver bara lägga in bilderna :P
0

NEJ!

Jag får panik! Bilduppladdaren på blogg.se är "tillfälligt inaktiverad". Vilket betyder att jag inte kan visa några bilder! Det stod det igår också, så jag trodde den skulle funka idag eftersom det står "Den återkommer så fort som möjligt", men nej! Jag. Måste. Visa. Bilder. Punkt. Så fort bilduppladdaren funkar kommer det ett inlägg, vi får väl se hur lång tid det tar :P
0

Sjuk :(

Har blivit lite sjuk. I förrgår hade jag ont i halsen direkt när jag vaknade, men jag hade planerat att sova över hos en kompis och vi skulle åka o bada innan dess, så jag tog en alvedon och åkte ändå. Men igår mådde jag ännu sämre och hade ont i huvudet och kände mig hängig så jag åkte hem och ett tag senare hade jag feber :(

Nu har jag ont i halsen, ont i huvudet, hängig och liiiite feber. Har spenderat morgonen med att titta på Once Upon a Time, en av världens bästa tv-serier enligt mig. I Sverige visade de för ett tag sen de första 10 avsnitten, tror jag, sen tog de paus, och nu i slutet av Augusti, tror jag, visar de resten av säsong 1 (I reklamen säger de att det är en ny säsong, men bilderna är från säsong 1 och säsong 2 har premiär i USA 30 September, sååå... -.-). Se den!

0

Ny bakgrund

Bytte bakgrund lite snabbt till en helfärgad. Den förra var så rörig. Fast det tog ett tag att bytte för jag höll på "VILKEN FÄRG!?!??!?!!" Jag ville ha en ljus färg, och en som passar färgtemat på designen, så jag försökte ta en från den förra bakgrunden, men så märkte jag att de två ljusaste färgerna från den är... rosa. Så jag tog en mörk färg och gjorde den ljusare, men det såg bara fel ut. Så jag gick in på några andra (foto-) bloggar och kollade vad för bakgrund de har, och märkte att många hade lite gråaktiga-bakgrunder, fast med en lite hint av färg. Så jag försökte få fram en bra färg, den här blev väl hyfsad, men jag får fixa en ny imorgon.
 
Om ni inte ser den nya bakgrunden tryck F5
 

P.S Bakade macarons idag. Det gick sådär. Bilder kommer imorgon, när jag har smakat de också ;)
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0