Fribiljett


Då har mina vinster kommit från tävlingen jag vann för ett par veckor sen!!
Skalet kan jag ju inte använda, men jag tycker ändå inte att det var såå fint. Annars kan jag ju kopiera av det och göra till en papperslapp som jag kan ha i mitt genomskinliga skal ;)
Broschen är helt underbart fin och fantastisk och jag älskar den och jag kommer antagligen inte använda den alls förutom på premiären, haha.
Biljetterna är jättebra, för jag kan inte använda de till midnatts-premiären så då får jag en anledning till att se den på bio en gång till.
0

Hallådär i ovädret

Passar på att blogga lite snabbt nu när vi har ström. Den kan försvinna när som helst.
Har suttit nere på mitt rum ett tag och läst Boktjuven med levande ljus, mys på hög nivå. Tidigare idag har jag varit på stan med Ida. Köpte lite höstkläder och en bok. Jag var tvungen. Divergent åkte med hem, och även om jag vill läsa den typ nu direkt så vill jag helst läsa klart I Am Number Four först, och iallafall en fjärdedel av Boktjuven. Det är så jobbigt att läsa för många böcker samtidigt. 
Igentligen hade det väl varit bäst att läsa klart Boktjuven först, för den läser jag som en skoluppgift och måste vara klar till v.47. Fast jag vill bli klar med I Am Number Four just för att jag köpte den nyligen och redan har börjar läsa den. Sen har jag igentligen Twilight att läsa också... Lite lagom sent, men jag gör ett byte med Ida, haha. Hon älskar Twilight, jag älskar Hunger Games, så nu har vi gett oss på att läsa den första boken i varandras favorit-serie. Jag hade mycket hellre läst Divergent än alla andra. GAH, så mycket böcker!

Världens finaste mobil-bild, haha
1

Halloween-gott

Den översta bilden kommer jag inte ihåg var jag hittade, de två understa kommer från Bakerella.
 
Jaha, då var det snart Halloween. Ska nog inte göra något speciellt i år. Däremot ska jag baka. Har tänkt göra de översta kakorna. Helt vanliga chocolate chip cookies, och spindlarna är ju jättelätta att göra! Det är bara att spritsa på lite ben på en chokladbit. Enkelt och snabbt, inget extra krångel. Är lite sugen på att göra cake pops också, det var ett tag sen nu, men vi får väl se hur det blir.
0

Midnatts-bio

Då har den här tönten bokat biljetter till midnatts-premiären av Catching Fire!! GAAH! Längtar längtar längtar! Bara 25 dagar kvar nu... Jag kommer ihåg när jag började räkna och det var typ 300 dagar kvar, haha. Får bara hoppas att jag faktiskt kan ta mig dit också. Det går ingen midnatts-premiär där jag bor, och eftersom jag såå gärna vill gå så får jag åka en timme bort på en skolnatt. Men det är det värt! Nu får jag bara hoppas att jag kan åka!
 
 
0

Gymnasiemässa

Idag var vi på Gymnasiemässa med skolan. Ganska skönt, med tanke på att jag inte har en aning om vad jag vill gå. Kollade runt lite överallt. Just nu står det nog mellan Samhälle-Media eller Natur. Tror jag.
När vi var där passade jag även på att prova göra en marsipan-ros och en liten blomma ;)

0

Jag har inget liv

Fast det var väl ingen överraskning, haha.
Köpte choklad i lördags, men åt bara upp halva. Vad gjorde jag med resten? Gjorde chocolate chips. Många chocolate chips. De här blev coolare än de vita, för jag hade inte smält chokladen så mycket så den var ganska tjock, och då var det lätt att "bygga upp" de så de såg ut som såna man kan köpa i USA.
Kunde ju lätt ha spenderat den tiden på att sitta och läsa med en kopp te eller nåt, men nej, jag skulle tvunget spritsa ut min choklad i små-pluttar.

0

Okay? Okay.

Igår pysslade jag ihop ett par nya skal med inspiration från boken Förr Eller Senare Exploderar Jag (The Fault in our Stars), som jag förresten har läst ut. Den är så bra och så sorglig så jag bara dör! Längtar till när filmen kommer nästa år!

0

Chocolate Chips

Gjorde en kladdkaka idag till en kompis, och så skulle jag skriva ovanpå den med choklad. Det blev ganska mycket choklad över, så då spritsade jag ut den i små prickar på ett bakplåtspapper, lät de stelna, och nu har jag chocolate chips! Bra att ha i en burk i kylen ifall man blir sugen på en 1 minute chocolate chip cookie, kakdeg, eller bara choklad. Så slipper man köpa en hel chokladkaka ;)

1

Rosa Bandet-naglar

Som ni kanske vet så ser årets rosa band ut som ett fingeravtryck. Så då fick jag för mig att måla naglarna som fingeravtryck. Det gick väl ganska bra, även om jag tycker att det mest ser ut som en rosa zebra. Men som vanligt lyckades jag förstöra det innan jag kunde ta en bild. Att jag aldrig lär mig...
 
1

Snålis

Är så sjukt sugen på att köpa upp hela ungcancershop.se. Inte bara för att pengarna går till något bra, utan för att grejerna är så himla fina! Vill speciellt ha de här nedanför. Men som den snålis jag är kommer jag antagligen bara önska mig de i julklapp. Näe, någonting måste jag köpa!


0

När man minst anar det...

Förlåt för tomheten här på sistonde. Har inte någon direkt anledning, det bara blev så.

Nej, rubriken syftar inte på mötesplatsen, haha. Jag ska ta det från början.
Igår var jag med i en tävling på The Hunger Games Sweden's Facebook-sida. Idag, när jag stod i omklädningsrummet efter idrotten, kom ett mejl att jag hade vunnit. Jag började skrika och nu tycker min klass att jag är helkonstig, men jaja. Jag vann!! 
Jag har vunnit ett mobilskal (som jag inte kan använda), en härmskrike-brosch med den nya designen från Catching Fire och en biljett till Catching Fire!! GAH! :DD

Där, längst nere på listan står mitt namn! ;)
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: [email protected]


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0