Falukorv

Herregud vad dålig jag är :/ Nejmen jag var faktiskt hemma hos fina Alice när påminnelsen kom, och sen glömde jag bort det...

Nu blir det iallafall ännu ett sånt där roligt inlägg med några ämnen som intresserar mig :P

Har varit på prao i en vecka efter idag och det är väl kul... typ... Det enda vi gör är att diska, hacka saker, diska lite till, hacka lite mer, gå ut med soporna, diska och göra enorma mängder vitkåls-sallad... Okej, igår fick vi faktiskt göra mackor och smörgåstårta, och idag gjorde vi ännu mer smörgåstårta...

Och idag börjar jul-förberedelserna hemma hos mig :) Jag ska städa, julpynta och baka lussebullar och polkabräck :)

Och bara för att jag inte kommer på nåt mer att skriva ger jag er en bild på en ramsa jag hittade i en bok i skolan xD

0

Prao, söta killar och mer julkänsla

Är faktiskt inte så förvånad att jag glömde lägga upp receptet på kakorna. Hinner inte nu, men jag gör det imorgon, och nu har jag satt påminnelse ;)

Imorgon är sista dagen innan jag ska iväg på Prao :D Försa gången jag praoar, och det görs inne i stan i ett litet myigt ställe som jag just nu har tapat namnet på. Men de säljer typ sallader och baguetter och sånt som jag ska hjälpa till att göra. Har än så länge fixat sällskap på bussen in till stan och hem (En i min klass som praoar i närheten av mig och som har samma tider som jag), nu ska jag bara hitta nån som ska äta lunch på samma skola som jag, för jag har ingen aning om var den ligger :P Fast en i min klass sa att nån i vår parallel-klass ska praoa på samma ställe som jag, så jag får väl hoppas att hon vet var det ligger :P
 
Sen håller jag på med nästa julklapp i slöjden, och sen så ska jag snart köpa lite tyg, och sen börja fixa fler julklappar. Och sen ska jag handla lite julklappar också, och snart får man ju börja baka julgodis. Dock blir det ingen knäck för min del, men tandställning :( Får typ göra små kulor av knäck och sutta på. Då får man iallafall lite smak :/ (IIIHH!!! Bara typ en månad kvar till julafton!!!! :DDDD)
 
Och en sista liten rolig grej; Jag har börjat inse hur bra låtarna från Nickelodeon-serien Victorious är. Serien är bra den med ;) Mina favoriter: Beggin' On Your Knees, Take a Hint och Freak the Freak Out.
 
Kom precis på en grej till som är lite rolig att berätta bara för att jag tittar på Big Bang Theory. Killarna i den serien är ju urgulliga när det gäller presenter. Nyss gav Howard Bernadette ett halsband med en stjärna. Sen sa han att han skulle ta med den när han åker ut i rymden och för att sedan kunna ge tillbaka en stjärna som faktiskt har varit i rymden. Och i något tidigare avsnitt gav Leonard Penny en snöflinga från Nordpolen. Så gulligt!! <3
 
0

Marianne-kakor :)

I onsdags bakade jag kakor med Marianne-kulor (och lite extra choklad) till körlägret jag var på igår till idag :)
De blev supergoda, enligt mig och de andra på lägret som fick smaka ;)
Recept kommer imorgon om jag inte glömmer bort det ;P

1

Baka med Marianne?

Har körläger på fredag och hade tänkt baka något. Och när vi var i Finland köpte jag hem ett paket Marianne-kulor, och nu tänkte jag att jag kunde baka typ chocolate chip cookies, fast med Marianne. Isåfall bakar jag nog på onsdag, för jag har så mycket att göra på torsdagar, och jag hinner inte på fredag. Vad tycker ni?

0

Bruna naglar

Medan jag var i Finland fixade jag naglarna lite. Jag har först målat två lager med Depend Nr. 257, sen gjorde jag lite random linjer med en svart striper, och sen toppade jag med Spark-tacular! SE 455 från Sephora by OPI :)

0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0