Flagg-tavlor

Tror inte jag har visat flagg-tavlorna jag gjorde... Ehh... typ förra året :P Det som är vitt på flaggorna har jag skurit ut, och sedan låtit det vara trä-färgat.

1

Jag har insett en sak...

Det är grymt tråkigt att vara sjuk. Har legat i soffan i fyra dagar nu, och febern har gått upp och ner. Som högst var den uppe i 40,4, sen gick den ända ner till 37, och sen gick den upp i taket igen. Fyra dagar kanske inte låter så jättemycket, men det känns som om det har gått 4 veckor. Har varit på jourcentralen och kollat, och det är bara ett virus. Skit också. Jag ville faktiskt att det skulle vara nån äcklig bakterie så jag kunde få nån äcklig medicin så jag kan gå på konfirmations-lägret i helgen. Nu vet jag ju inte om jag kan det, får se hur febern lägger sig. Hoppas!!
 
Mina dagar i soffan har spenderats med att glo på tv och... Ja, glo på tv. Blir bara yr när jag går så jag orkar inte göra något. Bland annat har jag börjat titta om på alla Once Upon a Time-avsnitt, för att förbereda mig för säsong 2 som börjar nästa söndag i USA. Kommer antagligen förbereda mig en gång till sen ;)
De har ju börjat visa fortsättningen av säsong 1 på 5:an igen, så jag kollar ju självklart på dem på torsdagar, och så har jag nyligen hittat ett nytt program som ska börja på 7:an den 20 September, och nu avbryter jag mig själv lite för jag insåg precis att det är imorgon. Imorgon. Imorgon! Hela. Sverige. Bakar. Imorgon börjar ett Tv-program som heter Hela Sverige Bakar. !!!
 
Det är typ som Mästerkocken, fats man bakar. Bara. Bara bak. Man bakar hela tiden. Och det är klockan 21.00. Vilket är efter Once Upon a Time. Vilket betyder att torsdag-kvällar kommer jag sitta klistrad vid TVn. Jag skiter i om ett till kunga-bröllop visas samtidigt. På torsdagar kommer jag att glo på Once Upon a Time och Hela Frikkin' Sverige Bakar. Punkt. Slut.
 
Herregud vad jag blir nördig ibland...
1

Brända macarons

Bakade ju macarons för ett tag sen, men kom på att jag inte hade visat de. De gick inte jättebra. Jag gjorde de för stora och för nära varandra så de sjönk ihop, och sen brände jag de... Men fyllningen blev jättegod, hallon och vit choklad :P
 
   

Nästa gång får väl bli tredje gången gillt, hoppas jag ;)
0

Hungerspelen-tröjor

Har kollat runt lite på redbubble.com, baraföratt, och hittade lite roliga Hungerspelen-tröjor ;)
 
 
Tycker de här var lite roliga. Här har vi också ännu ett collage, för att jag hade tråkigt. Typsnittet kommer från dafont och heter Just Kidding.
Förresten, man fattar inte riktigt alla tröjor om man inte har sett filmen/läst böckerna. Till exempel, idén till den där det står Tick Tock kommer från andra boken. Vilken gillar ni bäst? :)
0

Övernaturligt!!

Jag som är Sims 3-nörd var ju tvungen att förbeställa Övernaturligt! Fick det förra veckan och jag ääääälskar det!! Inte för att jag hunnit spela så mycket, men jag har gjort en liten fé, och sen tänkte jag göra en massa generationer av en massa varelser. Jag har nåt behov av att göra en massa generationer när jag spelar sims, men jag brukar inte komma så långt. Men nu! Ska jag lyckas! Hoppas jag...
 
Förresten har jag installerat lite fler typsnitt till Gimp, bland annat det på bilden ovan, SimLLHP, och så har jag börjat tycka det är kul att göra såna här små collage (typ) i Gimp. Gjorde några random collage när jag hade tråkigt, med lite fler grejer än i det ovan, men till det här visste jag inte riktigt vad jag skulle göra. Jag hittade också en effekt som heter "Supernova" som jag har lekt lite med i mina bilder. "Supernova" är de där lysande stjärn-grejerna som ligger här och var på spel-fodralet :)
3

En frikkin' åsum bild

Översättning: En riktigt cool bild.
 
 
Visst är den helt frikkin' åsum?!
Kommer ni ihåg gårdagens inlägg? Jag skrev om fanfiction.net och deviantart.com. Denna bilden har min kompis ritat. Ni kan se fler av hennes bilder på hennes deviantart-sida :) Bilden ritade hon till min berättelse som jag skriver på fanfiction. Den föreställer huvudpersonen Phoenix Abbot. Berättelsen heter Crimson Feathers, och jag tänkte ha bilden som omslag. Kanske lockar lite fler läsare ;)
0

Fanfiction och DeviantArt

Har hittat 2 lite roliga hemsidor :)
Den ena är fanfiction.net där man kan lägga upp fanfictions man har skrivit. För er som inte vet, så är en fanfiction en berättelse baserad på en annan bok, tv-serie, film eller nåt annat random man vill skriva om. Jag håller på att skriva en fanfiction om Hungerspelen (Världens bästa böcker!!) men istället för att skriva om samma karaktärer fast en annan handling har jag hittat på egna karaktärer, och min berättelse utspelar  sig under de 68:nde hungerspelen (böckerna utspelar dig under de 75:te).
Jag skriver om Phoenix från Distrikt 8 som är lite av en rebell. När det kommer besökare från huvudstapen stjäl hon pengar från de, och varje dag efter skolan smiter hon över till Distrikt 10 genom ett hål i staketet och jagar tillsammans med sin vän Mia och säljer sedan på Distrikt 10's Svarta Marknad. Men sen blir hon utvald till Hungerspelen, och ingen frivillig vill ta hennes plats. Ni får gärna läsa den, men bara så ni vet; den är skriven på engelska. Man behöver inte vara medlem för att kunna läsa andras berättelser ;)
Ni hittar berättelsen här.
Den andra sidan är deviantart.com där man kan lägga upp bilder man har ritat eller fotat. Jag lägger själv upp lite bilder jag fotar, har dock inte laddat upp jättemånga än, men det tar sig ;) Ni kan se min sida här, och man behöver inte vara medlem för att se andras bilder. Förresten, så kom jag på världens bästa användarnamn. Cupcaketastical. Punkt. Slut. ;D
Om ni gillar manga kan jag också starkt rekomendera att ni kollar in min kompis deviantart-sida. Hon är gryn på att rita manga! Hon ritar allt på datorn, och det ser då sjukt proffsigt ut! Ni kan hitta hennes sida här.
0

Kurt och Kurtelina

Ledsen att jag inte har bloggat på ett tag, men nu harjag satt tidsinställda inlägg ett par dagar, ifall jag glömmer bort :P

Jag kände at jag var tvungen att visa Kurt och Kurtelina. Har laddat över alla bilderna från min mobil till datorn, och kom på att jag då hade bilder på de. Lite suddiga, men jaja.
 


Detta är då Kurt och Kurtelina. Det började när en av mina kompisar fyllde år, och hennes godisförbud hade precis tagit slut, så jag ville göra en sån där gurka med godis som alla gad bort när man var liten. Så jag gjorde en personlig gurka. Han heter Kurt. Jag tycker han blev jättefin :)
Ett tag senare fyllde en annan kompis år, och då ville jag göra en gurka till. Hon heter Kurtelina. Supersöt, tycker jag XD
Nu har jag också planerat en hel släkt till de. Kurt och Kurtelina är gifta och de har (kommer få) 3 barn som heter Kurtan, Kurt Jr. och Kurtisa. Familjen har också en hund som heter Kurten. Kurtelina har också 2 trilling-systrar som heter Kurtebina och Kurtetina. Kurtetina har två söner som heter Stor-Kurt och Lill-Kurt. Kurt's föräldrar heter Kurte och Kurta. Jag har planerat lite till, fast mer kommer jag inte ihåg :P
 
Väldigt rolig liten familj jag har va? XD
1

Fler New York-inköp
Jag har alltså köpt:Två 39 Clues-böcker, en nyckelring, Cake Pops By Bakerella (YAY!!), ett par ursnygga solglasögon, bokstöd med peace-märken och lite roliga bokmärken. Sen har jag också köpt en tröja samt en maaaassa bakgrejor. Visar de i ett eget inlägg, för det blev så mycket.
0
Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com


bloglovin
bloglovin
RSS 2.0