Prao, söta killar och mer julkänsla

Är faktiskt inte så förvånad att jag glömde lägga upp receptet på kakorna. Hinner inte nu, men jag gör det imorgon, och nu har jag satt påminnelse ;)

Imorgon är sista dagen innan jag ska iväg på Prao :D Försa gången jag praoar, och det görs inne i stan i ett litet myigt ställe som jag just nu har tapat namnet på. Men de säljer typ sallader och baguetter och sånt som jag ska hjälpa till att göra. Har än så länge fixat sällskap på bussen in till stan och hem (En i min klass som praoar i närheten av mig och som har samma tider som jag), nu ska jag bara hitta nån som ska äta lunch på samma skola som jag, för jag har ingen aning om var den ligger :P Fast en i min klass sa att nån i vår parallel-klass ska praoa på samma ställe som jag, så jag får väl hoppas att hon vet var det ligger :P
 
Sen håller jag på med nästa julklapp i slöjden, och sen så ska jag snart köpa lite tyg, och sen börja fixa fler julklappar. Och sen ska jag handla lite julklappar också, och snart får man ju börja baka julgodis. Dock blir det ingen knäck för min del, men tandställning :( Får typ göra små kulor av knäck och sutta på. Då får man iallafall lite smak :/ (IIIHH!!! Bara typ en månad kvar till julafton!!!! :DDDD)
 
Och en sista liten rolig grej; Jag har börjat inse hur bra låtarna från Nickelodeon-serien Victorious är. Serien är bra den med ;) Mina favoriter: Beggin' On Your Knees, Take a Hint och Freak the Freak Out.
 
Kom precis på en grej till som är lite rolig att berätta bara för att jag tittar på Big Bang Theory. Killarna i den serien är ju urgulliga när det gäller presenter. Nyss gav Howard Bernadette ett halsband med en stjärna. Sen sa han att han skulle ta med den när han åker ut i rymden och för att sedan kunna ge tillbaka en stjärna som faktiskt har varit i rymden. Och i något tidigare avsnitt gav Leonard Penny en snöflinga från Nordpolen. Så gulligt!! <3
 
0

Namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (publiceras ej)

Bloggadress

Kommentar

Kajsa

Kajsa

Jag som äger den här bloggen heter Kajsa och är 15 år. Jag är en glad och kreativ tjej som skriver om min vardag och mina många intressen.

Kontakt: kajsa_flora@hotmail.com
bloglovin
bloglovin